marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Ajutor pentru persoanele vârstnice, singure

Ajutor pentru persoanele vârstnice, singure

de Redacția Dotto
Ajutor

160 de bătrâni singuri vor fi ajutați în prag de iarnă de Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, în cadrul unui proiect dedicat persoanelor vârstnice aflate în risc de excluziune socială.

Primăria Constanța anunță că poate primi ajutor orice persoană cu vârsta de peste 63 de ani care suferă de o boală cronică sau acută, pensionată pe caz de boală, care nu realizează venituri sau are venituri mici sau care se află în imposibilitatea de a se îngriji singură din cauza stării de sănătate sau a consiției sociale precare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult