vineri, 24 mai, 2024
Home Cultură ,,Albă ca zăpada”, la Teatrul de Copii

,,Albă ca zăpada”, la Teatrul de Copii

de Redacția Dotto

Vești bune pentru cei mici! Spectacolul ,,Albă ca zăpada” revine pe scena Teatrului de Copii și Tineret ,,Căluțul de Mare” din Constanța. Reprezentația va începe la ora 10:30.

Piesa este o adaptare modernă, ușor parodică, după povestea Frațiilor Grimm, dar cu toate acestea, spectacolul nu se abate de la subiectul original, reușind să păstreze farmecul, inocența și misterul mult îndrăgit de copii.  O combinație magică între oameni si păpuși, într-un decor feeric pe muzica antrenantă. Biletele pentru spectacol pot fi cumpărate de la casieria teatrului din strada Aristide Karatzali, care este deschisă zilnic, începând cu ora 9:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult