SEDINTE FOTO CRACIUN

Un decor de basm, care ne duce cu gândul la poveștile de Crăciun, miros de cetină și obiecte vintage, recondiționate, ce redau o atmosferă caldă, de familie.

Așa îi întâmpină fotograful Georgiana Teșleanu, pe cei care își doresc o amintire de neuitat, într-un decor de iarnă. Și nu sunt deloc puțini cei care îi trec pragul. Tot ce trebuie să facă familiile este să vină cu voie bună, zâmbetul larg și un strop de răbdare, iar Georgiana are apoi grijă să imortalizele cele mai frumoase instantanee.

De cum pășești în apartamentul pe care Georgiana l-a transformat în studio foto pentru ședințele de Crăciun, gândul te poartă la copilărie, la poveștile spuse de bunici la gura sobei sau în jurul bradului frumos împodobit.

Atmosfera creată este foarte importantă pentru fotografii reușite, dar și pentru ca părinții și micuții să se simtă în largul lor atunci când pozează, iar pentru asta, Georgiana a fost ajutată să decoreze studioul chiar de fiica ei, Amira, atentă și ea la detalii.

În studioul foto au fost create două spații distincte pentru ședințele foto, iar de departe cel mai apreciat de copiii este decorul din dormitor. Acolo se pot juca și cu o mașină de scris, atracția principală pentru cei mici. Iar asta se vede clar și în fotografiile realizate micuților Anelis și Aris și părinții lor, care vor ajunge în albumul oferit cadou bunicilor.

Într-un cadru de poveste, copiii abia așteaptă să vină Moș Crăciun.

Și pentru ca fiecare poză să iasă perfect, Georgiana le pune la dispoziție părinților și copiilor ținute adecvate cu decorul, în culori pastel.

O ședință foto de poveste ajunge la prețul de 500 de lei, iar albumul care rezultă este cadoul cel mai frumos care ajunge la bunici și care se măsoară în amintiri. Cu ele rămâi, pe ele le rememorezi, cu ele te hrănești și de ele te bucuri o viață întreagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Nicio localitate fără apă

Nicio casă din județul Constanța fără apă. Este asigurarea dată de președintele Consiliulu…