sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Alertă alimentară! Mai multe sortimente de crenvurşti au fost retrase de la vânzare

Alertă alimentară! Mai multe sortimente de crenvurşti au fost retrase de la vânzare

de Redacția Dotto

Alertă! Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase din magazine.

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase din toate magazinele din țară, după ce furnizorul a solicitat rechemarea voluntară a produselor alimentare deoarece a aflat că erau infestate cu bacteria Listeria Monocytogenes.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Nordic Import Export a recurs la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurşti Wudy, precum:

– crenvurşti Wudy clasic

– crenvurşti din pui

– crenvurști de curcan

– crevurşti premium cu brânză/clasic

– crenvurşti grill

– crenvurşti hot dog Pavo

Clienții care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugați să nu îl consume şi să-l returneze la Serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia.

Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult