joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news Alertă! Doi frați minori sunt de negăsit după ce au plecat de la școală

Alertă! Doi frați minori sunt de negăsit după ce au plecat de la școală

de Redacția Dotto

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 13.35, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorilor DANILOV ANASTASIA și DANILOV EFREM-ANDREI, de 10 ani, respectiv 7 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 11.30, aceștia au plecat în mod voluntar de la școală, fără a reveni până în prezent la domiciliu. Minora DANILOV ANASTASIA are 1,35 m înălțime, 35 de kilograme și purta o geacă roz. Minorul DANILOV EFREM-ANDREI are 1,20 m înălțime,  25 de kilograme și purta o geacă albastră.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

UPDATE:

Minorii au fost identificați, nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult