sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Alertă falsă cu bombă, la un mall din Constanța

Alertă falsă cu bombă, la un mall din Constanța

de Redacția Dotto

Amenințare cu bombă, duminică după-amiază, în fața unui centru comercial, din Constanța.

Sute de oameni au fost evacuați din mall, iar zeci de mii de metri pătrați au fost împânziți de polițiști și pompieri, după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că uriașa clădire va sări în aer. Bărbatul care a transmis falsa informație, este în vârstă de 33 de ani și este cunoscut cu afecțiuni psihice.

În urma examinării spațiului, nu au fost identificate elemente pirotehnice, iar acivitatea a fost reluată în siguranță. Bărbatul care a provocat panică a fost amendat cu 4.000 de lei, iar în urma examinărilor medicale, a fost luată măsura internării la Secția de Neuropsihiatrie Palazu Mare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult