vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Alertă în Portul Constanța, după un apel la 112

Alertă în Portul Constanța, după un apel la 112

de Ileana Gheorghiu

A fost alertă azi noapte în Portul Constanța după ce un bărbat a solicitat ajutor la 112, susținând că a căzut de pe o macara, în Dana 66.

Imediat autoritățile au început operațiune de căutare salvare. Pentru a oferi ajutor bărbatului spre Port au plecat pompieri, polițiști și mai mulți angajați care se aflau la lucru în Danele Chimpex și OilTerminal. Căutările au avut loc atât pe uscat, cât și pe mare, unde a intervenit o ambarcațiune a ARSVOM. Misiunea de căutare a durat aproximativ două ore. În jurul orei 23:00 reprezentanții ISU Constanța au anunțat că nu a fost identificată nicio persoană căzută de pe macara și nici nu a fost semnalată dispariția vreunei persoane.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult