joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news Alertă! O femeie din Constanța a dispărut. Dacă o vedeți, sunați la 112

Alertă! O femeie din Constanța a dispărut. Dacă o vedeți, sunați la 112

de Redacția Dotto
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, la data de 30 mai a.c., cu privire la plecarea voluntară a numitei SYTA TETIANA, de 84 ani.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 18.00, aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

SYTA TETIANA are 1,65 m înălțime, 75 de kilograme, păr alb, ochi căprui. 

La data plecării era îmbrăcată cu bluză de culoare albastră, pulover maro, pantaloni și beretă de culoare neagră și purta papuci de culoare albastră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult