Alex Paşca - debut la 16 ani în cupele europene
HomeSportAlex Paşca – debut la 16 ani în cupele europene
Sport - luni 23 noiembrie 2020

Alex Paşca – debut la 16 ani în cupele europene

A făcut cinste cu…suc la debutul în cupele europene!

Echipa masculină de handbal de la CSM București merge ceas în competițiile europene. Sportivii pregătiți de Eliodor Voica au ajuns în turul trei al EHF European Cup, după succesul categoric 31-15 cu formația bosniacă MRK Sloga Gornji Vakuf. În tur, ”tigrii” câștigaseră la 7 goluri diferență.

MVP-ul meciului din Sala Polivalentă a fost golkeaperul CSM-ului, Alex Pașca, un puști de doar 16 ani. Aflat la debutul în competițiile europene, Alex a închis poarta bucureștenilor, reușind să stopeze atât șuturi de la 9 metri, cât și de la 7. Component al lotului național de junior, Alex a mărturisit că și-ar fi dorit ca debutul său să fie în fața spectatorilor și a recunoscut că în loc de bere le va da suc colegilor.

Aș fi vrut să fie public în sală, mi-ar fi făcut debutul mult mai frumos. În mod normal, le fac cinste băieților, dar cu suc, pentru că sunt minor. O să-l întreb pe antrenor dacă mă lasă să beau o bere” a declarat Alex Pașca, handbalist laCSM București.

E mai greu cu alcoolul la el, pentru că are doar 16 ani. Îl felicităm și fără să facă cinste” a declarat Eliodor Voica – antrenor CSM București;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

UTA – FC Viitorul 0-0! Remiză albă pe noua arenă „Francicsc Neuman”

În etapa cu numărul 16 din Liga 1, UTA şi Viitorul au terminat la egalitate, scor 0-0. Ant…