vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Alexandra Bălăreanu, câștigătoarea concursului „Dan Moisescu”

Alexandra Bălăreanu, câștigătoarea concursului „Dan Moisescu”

de Ileana Gheorghiu

Festivalul – concurs de interpretare a cântecului popular românesc, “Dan Moisescu” și-a desemnat câștigătorii aseară într-o gală de excepție. Trofeul concursului i-a fost înmânat, anul acesta, unei tinere interprete din județul Ilfov, Alexandra Nicoleta Bălăreanu.

Acesta a impresionat publicul și juriul cu interpretarea unei doine, iar talentul său a fost răsplătit cu un CEC în valoare de 3.000 de lei, dar și minute întregi de aplauze.

Festivalul Dan Moisescu își propune să descopere și să promoveze noi talente și să pună în valoare cântecul popular tradițional și frumusețea costumului popular din toate zonele României. În premieră anul acesta, concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: interpretare instrumentală și interpretare vocală. La festival s-au înscris artişti amatori, solişti vocali și instrumentiști de muzică populară. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean „Teodor Burada“.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult