duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Alexi Pitu a semnat cu o echipă din Franța

Alexi Pitu a semnat cu o echipă din Franța

de Andreea Bălan

Farul Constanța l-a pierdut pe Alexi Pitu chiar înainte de meciul cu FCSB.

Fotbalistul celor de la Farul Constanța, a plecat în această dimineață în Franța, alături de Zoltan Iașko, directorul sportiv al clubului. Jucătorul va efectua vizita medicală și va semna cu Girondins de Bordeaux, locul secund în clasamentul din Ligue 2.

Internaționalul român de tineret joacă pe postul de extremă stânga. În vârstă de 20 de ani, are o ușurință de a acționa în spații mici și capacitatea de a juca în adâncime, calități care au sedus conducerea lui Bordeaux.

Se așteaptă ca el să semneze pentru patru ani și jumătate. Suma de transfer ar fi de două milioane de euro”, au scris francezii de la L’Equipe.

Fotbalistul va primi un salariu lunar de 25.000 de euro, a declarat Giovanni Becali , cel care a intermediat mutarea lui Pitu în Franța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult