sâmbătă, 20 iulie, 2024
Home DOTTO News Alimente stricate și muște moarte, în vitrine

Alimente stricate și muște moarte, în vitrine

de Redacția Dotto

Fructe și legume stricate, muște moarte, rugină și multă mizerie. Asta au găsit inspectorii OPC în două supermarketuri din centrul Constanței.

În imaginile transmise de comisari se văd clar alimente așezate în vitrine pline de rugină și un strat gros de mizerie, pe pereții cărora sunt și insecte moarte. Alte imagini arată chiuvete vechi și ruginite, dar și marfă stricată sau depozitată pe jos. Pentru neregulile găsite, inspectorii au amendat cele două supermarketuri cu 28 de mii de lei. 25 de kilograme de portocale, lămâi și măsline au fost confiscate, la fel și câteva kilograme de carne. Cinci vitrine au fost temporar închise. Inspectorii OPC au verificat 65 de magazine din toată țara și au dat amenzi de 770 de mii de lei. Șase magazine au fost închise până își rezolvă problemele.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult