Alin Petrache

Șeful Federației Române de Rugby a făcut bilanțul lui 2021, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ. Iar concluzia lui Alin Petrache este că a fost un an cu rezultate mulțumitoare. Ambițiile pentru 2022 sunt însă mai mari. Șeful FRR speră la calificarea pentru Cupa Mondială.

Toate gândurile lui Alin Petrache merg către primele două luni din 2022, atunci când „stejarii” au meciurile de calificare la Cupa Mondială.

„Sper ca anul care vine să ne aducă binemeritata calificare la Cupa Mondială, cred că suntem singurul sport de echipă din țară care este atât de aproape de o competiție atât de importantă” – Alin Petrache, președinte al Federației Române de Rugby.

Alin Petrache se declară mulțumit de cum și-au desfășurat activitatea echipele naționale, dar este deranjat de situația financiară.

„A fost un an bun din punct de vedere al rezultatelor competiționale, suntem vicecampioni europeni la seniori. Am avut și greutăți din punct de vedere material, toată lumea se plânge, nu mai sunt bani în piață, sponsorii și partenerii pot veni aproape de noi, dar din ce în ce mai puțini” – Alin Petrache, președinte al Federației Române de Rugby.

Șeful FRR a evidențiat și cel mai bun meci al „stejarilor” din 2021.

„Un meci fantastic l-am făcut împotriva Argentinei, singura echipă care a bătut anul acesta Noua Zeelandă, am inaugurat atunci stadionul Arcul de Triumf” – Alin Petrache, președinte al Federației Române de Rugby.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: Noul selecționer al Naționalei “să facă rezultate”

La finalul meciului amical dintre Farul și Dinamo, Gică Hagi și Gică Popescu au vorbit și …