marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Tranzacţie uriaşă pe piaţa media: Amazon cumpără studiourile MGM pentru 8,45 miliarde de dolari

Tranzacţie uriaşă pe piaţa media: Amazon cumpără studiourile MGM pentru 8,45 miliarde de dolari

de Redacția Dotto
Amazon cumpără studiourile MGM

James Bond are o nouă casă: Amazon și MGM au anunțat un acord de fuziune în baza căruia cel mai mare magazin online din lume va achiziționa MGM pentru 8,45 miliarde de dolari, anunță Variety.

Fondată în 1924, MGM completează Amazon Studios, care se concentrază pe producția de programe TV, au transmis companiile. Amazon va ajuta la „conservarea patrimoniului MGM și a catalogului de filme” și va oferi clienților un acces mai mare la aceste lucrări existente, scrie Variety.

Producțiile MGM au câștigat peste 180 de premii Oscar și 100 de premii Emmy. Studioul are aproximativ 800 de angajați la nivel global.

Acordul cu MGM este cea de-a doua mare achiziție a gigantului american, după achiziția pentru 13,7 miliarde de dolari a Whole Foods în 2017. Compania de comerț online nu a transmis când va fi finalizată achiziția MGM, procesul de fuziune urmând a fi supus aprobării autorităților de reglementare. MGM va continua să funcționeze ca și brand sub marca retailerului online.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult