miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Ambarcațiune cu migranți, descoperită la Vama Veche

Ambarcațiune cu migranți, descoperită la Vama Veche

de Andreea Bălan

O ambarcațiune cu migranți a fost descoperită azi dimineață de polițiștii de frontieră. Nava a fost găsită la 25 MM travers de Vama Veche in apropierea frontierei cu Bulgaria.

Nava Sar Artemis a ARSVOM și nava Gărzii de coastă Constanța au intervenit pentru salvarea navei cu migranți și aducerea ei în Portul Constanța. Ambarcațiunea este din lemn şi are circa 14 metri lungime, iar comandantul este turc. La bordul navei se aflau aproximativ 70 de persoane, între care şi copii, era foarte aglomerată și nu aveau mijloace suficiente de siguranță. În portul Constanța a fost montat și un cort de triaj, unde migranții sunt evaluați de către specialiștii Serviciului de Ambulanță Constanța. O persoană a fost diagnosticată cu un traumatism la braț, dar a refuzat transportul la spital.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult