Ambasada Rusiei recţie la atacurile lui George Simion (AUR)
HomePoliticăAmbasada Rusiei reacţie la atacurile lui George Simion (AUR)
Politică - joi 10 decembrie 2020

Ambasada Rusiei reacţie la atacurile lui George Simion (AUR)

Ambasada Rusiei a reacționat oficial, la declarațiile contondente ale liderului AUR, George Simion, care spusese că „rușii nu înțeleg decât dacă le dai una peste bot” și că Rusia este „cel mai mare pericol pentru România ultimilor 200 de ani”.

Reprezentanța Rusiei arată că declarațiile lui George Simion sunt „opiniile preconcepute ale unor persoane, care chiar intrând în marea politică, nu știu ce este cultura politică”.

Ambasada Rusiei:

Ambasadorul nu consideră potrivit să comenteze toate declarațiile private provocatoare și opiniile preconcepute ale unor persoane, care chiar intrând în marea politică, nu știu ce este cultura politică (…) Totodată, Serviciul de Presă al Ambasadei constată că este imposibil să nu fie remarcată ignoranța istorică flagrantă a personajului menționat, sau obsesia lui patologică de a falsifica istoria relațiilor ruso-române. Astfel de abordare contrazice și faptele istorice incontestabile”.

George Simion:

La război ca la război! Trebuie să ne luptăm cu Moscova! Din păcate, rușii sunt un popor civilizat mai târziu. Ei nu înțeleg decât dacă le dai una peste bot”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Autorităţile pregătesc nouă centre de vaccinare anti-COVID-19 pentru etapa a doua

Autorităţile tulcene au stabilit nouă puncte de vaccinare anti-COVID-19 care vor funcţiona…