vineri, 24 mai, 2024
Home Breaking news Ambasadorul Franței, la Constanța

Ambasadorul Franței, la Constanța

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Ambasadorul Franței în România, Laurence Auer, prezentă la Constanța la inaugurarea noului sediu al Aliantei Franceze. Excelența sa a prezentat cu această ocazie și oportunitățile de colaborare între municipiul Constanța și orașul Brest din Franța pe proiecte economice, academice, artistice și turistice.

Alianța Franceză are începând de ieri un nou sediu la Constanța. Prezent la inaugurare, ambasadorul Franței la București, Laurence Auer, a asigurat autoritățile locale de întreg sprijinul pentru materializarea oportunităților de dezvoltare din Planul Național de reedresare și Reziliență în domenii prioritare precum: economia verde, digitalizarea, cercetarea, educația și turismul. Excelența sa și-a exprimat de asemenea speranța că societățile cu capital francez din Constanța se vor implica în gestionarea unor proiecte comune româno-franceze.

Cu această ocazie a avut loc și vernisajul expozitiei « Héros de
jeux vidéo » a tânărului Ștefan Andriuță, elev al Colegiului de Artă
Regina Maria.

Acest venisaj a deschis o serie de evenimente prin care Alianta Franceză va promova tinerii artiști constănțeni.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult