duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Amendă uriașă pentru operatorul de salubrizare din Constanța

Amendă uriașă pentru operatorul de salubrizare din Constanța

de Redacția Dotto

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au amendat cu 60.000 de lei operatorul de salubrizare din Constanța.

Operatorul de salubrizare din Constanța a fost amendat de Garda de Mediu chiar pentru încălcarea legii privind regimul deșeurilor. La verificările de  săptămâna trecută comisarii de Mediu au descoperit în incinta sediului societății pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați depozitate deșeuri municipale amestecate.

Legea prevede că acestea nu pot fi ținute în curte, ci trebuie eliminate cu ajutorul unor instalații autorizate sau valorificate. Societatea a fost amendată cu 60.000 de lei. Deșeurile au fost ridicate și transportate la un depozit autorizat, iar platforma a fost salubrizată, a transmis Garda de Mediu Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult