vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Amenzi de 370.000 lei la benzinării

Amenzi de 370.000 lei la benzinării

de Andreea Bălan

370 de mii de lei este valoarea amenzilor date de inspectorii ANPC în urma controalelor efectuate, ieri, la stațiile de carburant din țară.

Controalele fără precedent sunt urmare a creșterii nejustificate a prețurilor în benzinării. Premierul a cerut oprirea urgentă a oricăror practici ilegale abuzive, iar inspectorii ANPC și ANAF, dar și Consiliul Concurenței au luat la bani mărunți peste 70 de stații de carburant. Cea mai mare amendă a fost dată în București, 100.000 de lei, unui furnizor, care are peste 200 de stații în toată țara. Odată cu amenzile, președintele ANPC a semnat și ordine de încetare a practicilor comerciale incorecte. Primim detalii chiar de la șeful ANPC, Horia Constantinescu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult