joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Amenzi de peste 28.000 de lei, aplicate de polițiștii constănțeni

Amenzi de peste 28.000 de lei, aplicate de polițiștii constănțeni

de Redacția Dotto
litoral

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră la nivelul municipiului Constanța.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 28.545 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, pentru asigurarea desfășurării unui trafic rutier în siguranță.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult