marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Amenzi pentru cei care nu colectează selectiv deșeurile

Amenzi pentru cei care nu colectează selectiv deșeurile

de Redacția Dotto
litoral

Atenție, constănțeni! Deșeurile reciclabile neconforme nu vor mai fi ridicate de societatea de salubrizare a orașului. În ultimul timp, angajații operatorului de salubrizare au găsit deșeuri menajere în pubelele galbene destinate colectării selective.

Ca urmare, Primăria Constanța și Polaris M Holding au decis ca acolo unde întâlnesc astfel de situații să nu mai ridice deșeurile, iar persoana care nu le depozitează conform regulilor să fie înștiințată cu privire la sancțiunile pe care le riscă. Potrivit Legii nr. 211/2011, este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate. Colectând selectiv reducem cantitatea de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și implicit ne protejăm sănătatea și mediul înconjurător.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult