marți, 16 aprilie, 2024
Home DOTTO News Amenzi pentru gunoi

Amenzi pentru gunoi

de Redacția Dotto

Amenzi de peste 180 de mii de lei au împărțit polițiștiii locali constănțenilor care au depozitat deșeuri pe spațiile publice într-un mod impropriu.

Gunoiul nu se aruncă pe stradă, sacii menajeri cu deșeuri nu trebuie lăsați pe domeniul public sau la colțurile străzilor, iar constănțenii care locuiesc la case sunt rugați să scoată gunoiul doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate și în recipientele speciale. În ciuda numeroaselor campanii de informare desfășurate de Poliția Locală, unii cetățeni preferă să ignore prevederile legale privind gestionarea deșeurilor. Așa se face că, săptămâna trecută, polițiștii locali au aplicat 223 de sancțiuni persoanelor fizice și juridice, în valoare totală de 183 de mii lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult