miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Amenzi pentru terenuri neîngrijite

Amenzi pentru terenuri neîngrijite

de Andreea Bălan

Obligații pentru proprietarii de terenuri din Constanța. Aceștia trebuie să igienizeze periodic suprafețele pe care le dețin. În caz contrar, riscă amenzi de până la 50 de mii de lei.

Primăria Constanța atrage atenția că foarte multe terenuri sunt lăsate astăzi în paragină sau au fost transformate în locuri de depozitare a deșeurilor. Iar acest lucru nu va rămâne nesancționat. Odată identificați, proprietarii terenurilor neîngrijite vor fi sancționați cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice și între 25.000 și 50.000 de lei pentru persoane juridice.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult