Ammouliani

Insula Ammouliani sau paradisul de lângă Muntele Athos este o destinație turistică de vis. Aici descoperim o reală oază de relaxare pentru cei care își doresc să trăiască experiența unei autentice vacanțe grecești.

Odată ajunși pe insulă ne-am propus să descoperim, pas cu pas, ce are de oferit insula. Alikes Beach este una dintre cele mai frumoase și populare plaje din Ammouliani. Apa cristalină, nisipul fără cusur și steagul albastru îți confirmă că ai făcut alegerea perfectă.


Așezat pe un picior de stâncă, la marginea plajei Alikes, Beach Bar Savana este locul ideal pentru un cocktail cu priveliște. Cea mai căutată băutură este Mojito, ce pare pregătită cu inspirație divină de Christos, care i-a învățat secretele de la de la tatăl său.
Sincron cu Christos – care ne povestește despre istoria cocktailului Mojito și a barului.
Situată pe malul Mării Egee, insula Ammouliani este și o destinație culinară inedită. Tavernele tradiționale, cum este Metohi, majoritatea grupate în Portul Turistic, păstrează încă rețete vechi de secole pentru care se folosesc cu precădere fructe de mare și pește proaspăt.


Iar după o baie de soare, un cocktail răcoritor și o porție zdravănă de pește proaspăt, tot ce își mai trebuie este o plimbare la pas pe străzile înguste ale insulei, unde vei descoperi case albe, frumos îngrijite, răsfățate cu flori care te ademenesc cu mirosul lor. Briza mării și apusul completează acest peisaj, care pe noi ne-a cucerit pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…