Ammouliani

Dacă visați la o vacanță aproape de casă, în care să vă bucurați de liniște, mâncare bună, ospitalitate și un peisaj idilic avem pentru dumneavoastră sugestia perfectă: insula Ammouliani. La numai câțiva kilometri de Halkidiki insula vă va cuceri cu plajele ei care răsar din ape ca smaraldul, dar și datorită ospitalității gazdelor.

Probabil că nu este român care să fi mers în concediu în Grecia și să nu se fi uitat cu admirație la modul în care poporul elen își promovează țara. Un loc în care frumusețea plajelor este completată de veselia oamenilor. Echipa Dotto TV a stat de vorbă cu președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Insula Ammouliani, Nikitas Martigakis, pentru a afla care este rețeta de succes a grecilor și ce recomandă turiștilor pentru acest sezon.

Pe insulă găsim unități de cazare diversificate de la hoteluri și pensiuni, la apartamente și campinguri, toate dichisite și curate, în așteptare de turiști. Și ce ar fi Ammouliani fără taverne… Oaze de tradiție și bun gust, care promovează bucătăria și ospitalitatea elenă și îi ajută pe localnici să își protejeze și dezvolte afacerile de familie. Majoritatea tavernelor sunt situate în zona Portului turistic și la oricare dintre ele ai alege să te așezi pentru prânz sau cină, te vei bucura de o experiență culinară desăvârșită și de un vin bun.
Satul pescăresc pe care îl vei descoperi de îndată ce pui piciorul pe insula Ammouliani, cu case albe, răsfățate cu flori colorate, străduțe înguste străjuite de palmieri și cactuși, care te invită la plimbări lungi, priveliștea superbă spre Muntele Sfânt, dar și căldura cu care te primesc oamenii locului te vor cuceri pentru totodeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…