marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Anchetă după moartea băiețelului mușcat de câini

Anchetă după moartea băiețelului mușcat de câini

de Andreea Bălan
Droguri

Este anchetă la Constanța după ce, ieri, un copil de șase ani a murit mușcat de mai mulți câini fără stăpân, chiar în curtea casei sale.

Băiețelul venise de la școală și se îndrepta spre toaleta din curte când a fost atacat și mușcat. Medicii chemați în ajutor au încercat să-l resusciteze, însă rănile provocate de câini au fost prea grave, iar copilul nu a putut fi salvat. Nenorocirea s-a petrecut la 20 de km de Mangalia, în satul Cotul Văii.

După tragedie, hingherii au încercat să prindă cât mai mulți câini pe care i-au tranchilizat și i-au dus la un adăpost din Mangalia. Din informațiile de la Poliție, unul dintre câini urmează să fie eutanasiat. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult