Anchetă la SCJU. Familia unui pacient acuză medicii de nepăsare

Este anchetă la Spitalul Județean Constanța după ce un pacient a fost lăsat să aștepte ore în șir în Urgență. Familia pacientului acuză medicii că l-ar fi ignorat pe acesta preț de șase ore, deși venise în la Serviciul de Primiri Urgențe cu Ambulanța.

Puțin după prânz în timp ce se afla acasă, bărbatul în vârstă de 60 de ani a început să se simtă rău. Cum acesta era cunoscut cu probleme cardiace, membrii familiei au sunat la 112. La scurt timp, bărbatul a primit îngrijiri și tratament de la un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță și transportat apoi la Spitalul Județean.

Familia spune că starea bărbatului s-ar fi înrăutățit în momentul în care a ajuns la Unitate de Primiri Urgențe, iar timp de trei ore nimeni nu s-ar fi ocupat de el. Ar fi fost condus de asistente într-o cameră de monitorizare fără însă să îi fie administrat vreun tratament.

Femeia susține că așteptarea a continuat și după investigația cu Computer-ul Tomograf. Nu mai puțin de trei ore ar fi așteptat pacientul până să sosească un medic neurolog care să interpreteze rezultatele analizei.

De parte acealaltă reprezentanții Spitalului Județean susțin că echipele medicale au respectat protocolul și că bărbatul a primit tratament și a fost permanent monitorizat.

Conducerea spitalului a precizat că astăzi va face verificări amănunțite pentru a afla dacă cele reclamate de familia pacientului se confirmă, caz în care se vor lua și măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…