vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Anchetă la o școală din Constanța din cauza unui elev bătăuș

Anchetă la o școală din Constanța din cauza unui elev bătăuș

de Redacția Dotto

Este anchetă la o școală din Constanța, după ce mai mulți părinți s-au plâns că un elev bătăuș pare scăpat de sub control. Povestesc că zilnic copiii lor vin acasă cu  vânătăi pe corp de la loviturile pe care le încasează. Speriați că s-ar putea întâmpla o tragedie, majoritatea părinților au refuzat să își mai trimită, astăzi, copiii la școală și au făcut plângeri la Inspectoratul Școlar, dar și la Poliție.

Vinovat ar fi un elev-problemă. A fost plimbat pe la mi multe scoli de unde-a fost dat afara si-n cele din urma a ajuns la scoala 45. Aici a semanat teroare in clasa lui. A inceput cu baietii si-apoi a inceput ca sa loveasca fetele.

„Cea mai mare a fost batuta in curtea scolii de acest elev cand s-a apropiat sa vorbeasca cu unul dintre colegii din aceasta clasa, pur si simplu acest elev a luat-o la pumni. Pumni in piept, pumni in spate si nu e singura care a fost batuta in clasa IV-a”

mămica

„Astazi a venit Politia, astazi Ianis l-a batut pe Mario, l-a strans de gat, l-a invinetit, l-a batut pe Andrei, astazi a aruncat in doamna cu penarul, astazi a injurat, astazi a pus manele”

mămică

Părinții spun că au făcut nenumărate sesizări, iar conducerea scolii a ajuns la exasperare.

„Am chemat si politia; s-a sunat la 112, vineri pe 17 mai a agresat 4 fetite”

Jaqueline Niculache – invatatoare

„Sunt foarte multe plângeri datorita faptului ca este un elev agresiv, violent, a lovit foarte multe colege, colegi. Am anunțat DGASPC-ul, politia, siguranta scolara, tot ce scrie in procedura”

Mihaela Udrea – directorul scolii

Reprezentanții inspectoratului școlar vor discuta cu învățătoarea pentru a găsi o soluție.

„Nu exista varianta unei exmatriculari la gimnaziu. Statutul elevului stabileste exmatriculare numai la elevii de post-licele si numai cei din sistemul privat asadar invatamantul obligatoriu este obligatoriu”

Sorin Mihai – inspector scolar sef

Fenomenul elevilor-problemă nu poate fi trecut cu vederea, în condițiile în care numărul acestora crește alarmant, cel puțin într-un oraș cum e Constanta. E vorba de elevi al căror comportament „liber” ridică serioase probleme de integrare, dar creează în egală măsură dificultăți colegilor, ca și profesorilor de altfel.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult