sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Andreea Soare, stadiu de pregătire la Academia lui Nadal

Andreea Soare, stadiu de pregătire la Academia lui Nadal

de Andreea Bălan

Tenismena Andreea Soare de la CS Medgidia a fost invitată de Ion Țiriac să participe la un stagiu de pregătire la Academia lui Nadal.

Constănțeanca se va antrena timp de o lună de zile alături de antrenorul ei Andrei Baciu în Palma de Mallorca la celebra Academie de Tenis a lui Rafael Nadal. Andreea a fost invitată să ia parte la premierea micilor tenismeni care au participat la concursul „Tenis 10 partener”, care a avut loc în Complexul Sportiv “Ion Țiriac” din București, context în care jucătoarea din Constanța a primit invitația din partea fostului mare tenismen.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult