vineri, 14 iunie, 2024
Home Interne Anișoara Cușmir e noua șefă de la atletism

Anișoara Cușmir e noua șefă de la atletism

de Andrei Cernat
atletism
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Campioană olimpică de la Los Angeles la săritura în lungime va conduce Federația Română de Atletism în următorii 4 ani. Fosta mare atletă l-a învins în turul doi al alegerilor cu 131 la 85 pe Florin Florea, cel care deținea funcția din 2017.

9 ore! Atât a durat Adunarea Generală la Federația Română de Atletism, la finalul căreia cei 234 de membrii prezenți la ședință și-au ales un nou președinte. Anișoara Cușmir Stanciu, campioană olimpică de la Los Angeles din 1984 în proba de săritură în lungime, este nouă șefă de la atletism în următorii 4 ani.

Pentru cea mai importantă funcție din cadrul acestui for au fost patru candidați: Constantina Diță, Anișoara Cușmir Stanciu, Florin Florea, cel care a deținut funcția din 2017, și Sorin Matei. În turul doi al alegerilor au intrat Anișoara Cușmir Stanciu și Florin Florea, iar fosta mare atletă a câștigat cu scorul de 131 la 85. Noua conducătoare de la Federația de Atletism a avut parte de o surpriză care a emoționat-o până la lacrimi. Fiica și nepoata în vârstă de 4 ani au venit să o susțină.

Cea mai importantă competiție internațională la care Anișoara Cușmir Stanciu va fi prezentă în calitate de șefă a atletismului din România, va fi la Cluj, unde pe 19 și 20 iunie vor avea loc Campionatele Europene pe Echipe.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult