Brâulețul a fost în centrul atenției la Salonul Mondial de Turism de la Paris. Publicul a asistat la mai multe spectacole de muzică și dans susținute de ansamblul dobrogean.

România este prezentă la Salonul Mondial de Turism de la Paris , care se desfășoară până pe 19 martie. Pavilionul național, organizat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, reunește 19 participanți din întreaga țară, care vor promova pe parcursul celor patru zile unele dintre cele mai frumoase și atractive obiective ale destinațiilor pe care le reprezintă, cu accent pe patrimoniul cultural, dar și pe activitățile în natură.

Consiliul Județean Constanța a fost prezent la evenimentul internațional pentru a promova în lume potențialul turistic al județului, dar și a folclorului, tradițiilor şi a tot ceea ce este autentic dobrogean.

Una din surprizele pregătite de țara noastră este o degustare de vinuri premiate internațional, produse în cramele din Dobrogea. În plus, pentru o experiență completă, vizitatorii vor putea încerca și preparate culinare tradiționale, specifice aceleiași regiuni.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…