Antrenament

Naționala feminină de handbal este pe ultima sută de metri cu pregătirea înainte de turneul final.

Buna dispoziție este cuvântul de bază la prima reprezentativă, spre satisfacția selecționerului Adi Vasile și a staff-ul său.

„Atmosfera este bună și vreau să demonstrăm că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului”

„Sunt fericită și mândră că fac parte din această echipă. Avem la lot acum o atmosferă foarte bună, iar eu și fetele suntem dornice de muncă”

La unul dintre antrenamentele din această săptămână fetele s-au „duelat” arătându-și îndemânarea … dar nu la handbal, ci la un alt sport, cu mingea! La tenis de masă! Și în loc de palete au folosit clipboarduri. Împărțite pe echipe, „tricolorele” au luat competiția în serios și au tras tare să câștige concursul. Spre satisfacția selecționerului.

„Zilele acestea tot ce facem este doar despre noi și nu despre adversarii pe care-i vom avea în Spania. Ne-am rezervat câteva antrenamente pentru a pune la punct lucrurile care ne vizează direct”

„Îmi doresc foarte mult să facem o figură frumoasă la acest mondial, iar la final oamenii să spună că sunt mulțumiți de ce au văzut, că am dat totul pe teren și sunt fericiți cu prestația noastră. Chiar dacă suntem fără Cristina Neagu – căreia îi respectăm decizia de a lua această pauză – vrem să arătăm că putem face lucruri frumoase împreună pentru România”

România a fost repartizată la turneul final din Spania în Grupa C , alături de Norvegia, Iran și Kazahstan. „Tricolorele” vor debuta pe 3 decembrie, contra Iranului, două zile mai târziu vor juca împotriva Kazahstanului, iar ultimul meci din grupa preliminară este cu Norvegia, la 7 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Axinciuc, despre cele mai frumoase momente la Farul

Invitatul emisiunii „Un-doi cu legendele” ce a avut loc înaintea meciului Faru…