marți, 16 aprilie, 2024
Home Breaking news Antrenamente româno – americane cu blindate și tancuri

Antrenamente româno – americane cu blindate și tancuri

de Andrei Cernat

Aplicații militare la granița de est a României. Soldații români și americani dislocați în România se îndreaptă spre Galați, unde se vor antrena în condiții similare celor de acum din Ucraina.

La aplicații participă aproape o mie de soldați români și americani. Acestea se vor desfășura în poligonul Smardan. Militarii vor folosi pentru antrenamente sute de tancuri și de alte vehicule blindate. Militarii români vin de la Constanța cu tehnica de luptă și tancurile Brigăzii Marasesti, iar americanii vor folosi vehiculele blindate Stryker si Bradley, venite din statul Kansas. Vor fi simulate atacuri cu tancuri pe care militarii din teren vor trebui sa le distruga. Apoi soldații vor da atacul către pozițiile inamice. Manevrele militare de la Smârdan se numesc Justice Eagle. Soldații americani care participa la ele au venit din Germania special pentru aceste exerciții de descurajare a acțiunilor agresive în regiunea Mării Negre.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult