sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Anunț de interes public CT BUS

Anunț de interes public CT BUS

de Redacția Dotto

CT BUS anunță publicul călător că stația Unirii de pe bd. Mamaia (pe sensul de mers către Pescărie) va fi anulată începând cu data de 13.07.2023. Facem precizarea că măsura a fost adoptată prin proiectul de resistematizare a zonei realizat de către Primăria Municipiului Constanța. Totodată, vă reamintim că prin același proiect a fost anulată și stația Unirii de pe celălalt sens, spre Delfinariu. 

Pentru a verifica stațiile autobuzelor de pe liniile 102, N102, 5-40, N5-40 și City Tour vă rugăm să consultați și site-ul www.ctbus.ro precum și aplicația CT BUS.

Sursa: CT BUS

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult