Consiliul Județean Constanța elaborează, în perioada următoare, “Strategia de Dezvoltare Durabilă 2021-2027"

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. (1), (2) şi (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Consiliul Judeţean Constanţa aduce la cunoştinţa publică următorul proiect de act normativ:

Proiectul de hotărâre nr.263/24.11.2021 privind asigurarea cu caracter continuu şi permanent a Serviciilor publice de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa, ce fac obiect al unui ordin de plasare în adăpost şi aprobarea Regulamentului acestora

însoţit de Referatul de aprobare nr. 41545/24.11.2021 – Cabinet Vicepreşedinte, Anexa nr. 1 – Regulamentul Serviciilor de adăpostire a animalelor de pe raza judeţului Constanţa, ce fac obiect al unui ordin de plasare în adăpost.

Documentaţia poate fi consultată pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa, respectiv www.cjc.ro, secţiunea Anunţuri – Consultare publică.

Persoanele interesate pot transmite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice, la adresa de e-mail presedinte@cjc.ro sau pe adresa poştală Constanţa, Bulevardul Tomis, nr. 51, cam. 354, până la data de 03 ianuarie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Căști de 11 milioane lei, confiscate

Căști audio în valoare de 11 milioane de lei, dacă ar fi fost originale au fost confiscate…