duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Apă cu program în localitatea General Scărișoreanu

Apă cu program în localitatea General Scărișoreanu

de Redacția Dotto

Se va furniza apă cu program în localitatea General Scărișoreanu. Din cauza cererii crescute de apă, în sistemele de stocare nu se poate acumula suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu.

Astfel, pentru a permite refacerea stocului de apă înmagazinat în rezervoare se impune sistarea periodică a furnizării în rețeaua de distribuție în satul General Scărișoreanu, comuna Amzacea.

Începând de astăzi, abonații vor avea apă potabilă la robinete doar pe timpul zilei, între orele 05.00 – 22.00, urmând ca pe timpul nopții să se refacă stocul de la nivelul rezervorului.

Cetățenii sunt rugați să utilizeze responsabil apa potabilă, acordând prioritate băutului, nevoilor igienico-sanitare și casnice.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult