duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Apă cu program redus

Apă cu program redus

de Andreea Bălan

Locuitorii comunei Dumbrăveni au apă la robinete cu program redus.

Reprezentanții RAJA spun că măsura este necesară din cauza creșterii considerabile a consumului de apă potabilă, dar și din cauza scăderii debitului de apă la nivelul unor surse de captare subterană.

În sistemele de stocare nu se poate acumula suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu, astfel că, începând de ieri, în Dumbrăveni, furnizarea apei se face dimineața și seara, în intervalul 05.00 – 09.00 dimineața și 16.00 – 21.00 seara.

Cetățenii sunt sfătuiți să utilizeze responsabil apa potabilă, acordând prioritate băutului, nevoilor igienico-sanitare și casnice.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult