Peste o mie de pacienți investigați la Unitatea Primiri Urgențe Constanța

Spitalul Județean din Constanța (SCJU) va fi dotat cu aparatură medicală de peste 2 milioane și jumătate de euro. Achiziția este posibilă cu ajutorul unor fonduri europene nerambursabile, atrase de Consiliul Județean Constanța.

Cele 2 milioane și jumătate de euro vor ajuta Spitalul Județean Constanța (SCJU) să achiziționeze un Computer Tomograf nou și un aparat de radiologie de înaltă performanță. Banii provin din fonduri europene nerambursabile și au fost atrași de Consiliul Județean Constanța.

Din acești bani unitățile medicale pot deconta cheltuielile pe care le-au făcut pentru limitarea răspândirii virusului SARS COV 2 și tratarea bolnavilor cu COVID-19, începând cu luna februarie a a anului trecut și pot achiziționa echipamente medicale noi

Proiectele Consiliului Județean Constanța vor fi finanțate din fonduri europene prin Programul European Infrastructură Mare.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…