marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Aparatură de 2,5 milioane euro, la SCJU

Aparatură de 2,5 milioane euro, la SCJU

de Redacția Dotto
Peste o mie de pacienți investigați la Unitatea Primiri Urgențe Constanța

Spitalul Județean din Constanța (SCJU) va fi dotat cu aparatură medicală de peste 2 milioane și jumătate de euro. Achiziția este posibilă cu ajutorul unor fonduri europene nerambursabile, atrase de Consiliul Județean Constanța.

Cele 2 milioane și jumătate de euro vor ajuta Spitalul Județean Constanța (SCJU) să achiziționeze un Computer Tomograf nou și un aparat de radiologie de înaltă performanță. Banii provin din fonduri europene nerambursabile și au fost atrași de Consiliul Județean Constanța.

Din acești bani unitățile medicale pot deconta cheltuielile pe care le-au făcut pentru limitarea răspândirii virusului SARS COV 2 și tratarea bolnavilor cu COVID-19, începând cu luna februarie a a anului trecut și pot achiziționa echipamente medicale noi

Proiectele Consiliului Județean Constanța vor fi finanțate din fonduri europene prin Programul European Infrastructură Mare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult