miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Aparatură ultraperformantă, la Spitalul de Urgență Constanța

Aparatură ultraperformantă, la Spitalul de Urgență Constanța

de Ileana Gheorghiu

Aparatură de ultima generație la Spitalul Județean din Constanța. Spitalul a primit un echipament în valoare de 80 de mii de euro, donat de o organizație caritabilă.

Dispozitivul NiCas oferă un set complet de date doar prin aplicarea unor senzori pe mâini și ajută la depistarea unei game largi de patologii.

Tehnologia este de mare ajutor în tratamentul pacienților cu hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă. De asemenea, poate fi utilizat la pacienții aflați în hemodializă pentru a se stabili exact cantitatea de lichide pe care pacientul o primește în timpul ședinței de dializă.

Astfel de echipamente există în doar câteva spitale din țară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult