sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Apel pentru donare de sânge

Apel pentru donare de sânge

de Ileana Gheorghiu

Semnal de alarmă de la medicii din Constanța. Este nevoie de sânge.

Solicitările din partea spitalelor sunt din ce în ce mai mari, iar numărul donatorilor tot mai mic. Pentru a veni în sprijinul care vor să doneze, dar nu ajung în centru din cauza programului, Centrul de Transfuzii Constanța desfășoară o campanie specială. Medicii Centrului anunță că acesta va fi deschis sâmbata aceasta în intervalul 08:30 – 13:00. Sângele va ajunge la pacienții cu boli grave, copii și adulți care au nevoie de tratament transfuzional pentru a rămâne în viață. “Vă rugăm să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o ora din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge”, transmit medicii de la Centrul de Transfuzii, care subliniază și donatorii au parte de o serie de bonificații, la cerere.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult