joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Apel pentru înființarea de centre de dezintoxicare

Apel pentru înființarea de centre de dezintoxicare

de Redacția Dotto

Scrisoare deschisă adresată candidaților la alegerile locale și europarlamentare. Asociația de Prevenire, Evaluare și Terapii în Adicții „EQUITAS” le solicită celor care vor câștiga scrutinul din 9 iunie să înființeze secții de psihiatrie pediatrică și dezintoxicare în județul Constanța. Reprezentanții Equitas fac apel și pentru modernizarea infrastructurii sportive din județ și diversificarea formele de distracție nocturnă pentru a-i ține pe copii și adolescenți departe de droguri. Stăm de vorbă în continuare cu președintele Equitas, Cristian Oprișan, în legătură video alături de noi. Bun găsit!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult