sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Aproape 300 de noi cazuri de Coronavirus raportate la Constanta. Patru pacienți sunt internați la Terapie Intensivă.

Aproape 300 de noi cazuri de Coronavirus raportate la Constanta. Patru pacienți sunt internați la Terapie Intensivă.

de Redacția Dotto

În județul Constanța au fost confirmate 296 de cazuri noi, iar incidența înregistrată la 14 zile este de 6,48.

Un număr de 3.518 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost inregistrate în ultimele 24 de ore, cu 2.923 mai puține față de ziua anterioară, a anunțat, duminică, Ministerul Sanatatii (MS). Conform ministerului, 613 dintre cazurile noi înregistrate în ultimele 24 de ore sunt la pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima trecere prin boală. Rata de infectare înregistrată la 14 zile, la nivel naţional, este de 4,11 cazuri la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 2.786 de teste RT-PCR (1.296 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 1.490 la cerere) şi 9.833 teste rapide antigenice.

Totodată, conform autoritățile, patru pacienți sunt internați la Terapie Intensivă și un total de 15 copii sunt internați la diferite secții, în județul Constanța. Nici un copil nu este internat la ATI.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult