marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Arestări după furtul de combustibil de la Baza MK

Arestări după furtul de combustibil de la Baza MK

de Ileana Gheorghiu

Arestări în cazul furtului de combustibil de la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu. Mai mulți bărbați au fost reținuți după decizia magistraților de la Tribunalul Constanța.

Ei sunt acuzați că ar avea legătură cu dispariția a 7 tone de combustibil din Bază. 22 de persoane sunt cercetate în total în acest dosar de furt. 8 dintre acestea, printre care 7 militari sunt acum în arest. Avocații inculpaților consideră măsura nejustificată și spun că vor ataca decizia. Aceștia ceruseră măsura controlului judiciar pentru 70 de zile.

Apărătorul unuia dintre militari considera că probele în acest dosar au fost obținute cu încălcarea legii, iar instanța nu ar fi trebuit sa țină cont de ele.

50 de percheziții au fost efectuate până acum în acest dosar, atât la Baza Militară, cât și la domiciliile inculpaților. Anchetatorii au ridicat de la aceștia 7 tone de combustibil și alte probe importante pentru dosar. Este vorba despre kerosen și motorină cu care sunt alimentate avioanele, elicopterele militare și mașinile din parcul auto al Bazei. Cei care vor fi găsiți vinovați în acest dosar riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult