duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate VIDEO. Arestat pentru trafic de droguri. Creștea acasă o cultură de canabis.

VIDEO. Arestat pentru trafic de droguri. Creștea acasă o cultură de canabis.

de Redacția Dotto

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuința unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, bănuitul ar fi înființat și întreținut, în locuința sa, o cultură de canabis, destinată comercializării și ar fi deținut, în vederea consumului propriu, cantități de droguri de mare risc (cocaină și amfetamină).

În urma perchezițiilor domiciliare, la imobilul persoanei bănuite a fost descoperită o cultură de canabis, formată din patru plante, în greutate de aproximativ 700 de grame.

De asemenea, au fost descoperite și indisponibilizate 323,97 grame de canabis, 22 de grame de rezină de canabis, aproximativ 4 grame de cocaină în amestec și 0,16 grame de amfetamină, 4 cântare de precizie, echipamente necesare întreținerii culturii, precum și alte mijloace de probă.

La data de 13 decembrie a.c., procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul de 27 de ani.

Acesta a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

Ieri, 14 decembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult