duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Arestați pentru trafic de droguri de mare risc

Arestați pentru trafic de droguri de mare risc

de Redacția Dotto

Arestați 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc. Este vorba despre doi bărbați din Constanța a căror locuințe au fost percheziționate de polițiști.

Oamenii legii aveau indicii că aceștia ar fi deținut substanțe interzise. Din cercetări a reieșit că faptul că în luna noiembrie cei doi ar fi vrut să vândă peste 2 kilograme de muguri de canabis. Polițiștii l-au observat pe unul dintre ei pe o stradă din Constanța. Bărbatul avea un comportament suspect și când i-a observat pe polițiști a abandonat în grabă o geantă de voiaj. În interiorul acesteia se aflau drogurile. În urma cercetărilor bărbatul a fost identificat.

Polițiștii au mers mai departe pe fir și au constatat că bărbatul acționa cu ajutorul unui prieten. Locuințele ambilor bărbați au fost controlate de anchetatori. În urma perchezițiilor domiciliare au descoperite și ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie, transmite IPJ Constanța.

Bărbații au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, iar ulterior Tribunalul Constanța a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult