marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Arestați pentru trafic de droguri

Arestați pentru trafic de droguri

de Ileana Gheorghiu
Arestați

Doi tineri din Constanța au fost arestați preventiv timp de 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc. În locuințele celor doi bărbați de 34 și 35 de ani, polițiștii de la BCCO și procuorii DIICOT au descoperit aproape patru kilograme de cannabis, două comprimate de ecstasy, două grame de ketamină și mai multe obiecte folosite la prepararea, potționarea și consumul drogurilor.

În aceleași locuințe oamenii legii au mai găsit 26.000 de lei, 135 de euro, 8 telefoane mobile, un laptop, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. La acțiunea împotriva traficanților au participat și ofițeri de la Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult