joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Argint pentru CSM Constanța la lupte

Argint pentru CSM Constanța la lupte

de Redacția Dotto

Tânărul luptător Daniel Sandu, de la CSM Constanța, a obținut medalia de argint la turneul internațional de lupte Under-20 „Dumitru Pîrvulescu & Vasile Iorga“, desfășurat la Sala Polivalentă din București.

Competiția a reunit peste 300 de luptători din 26 de țări, iar Daniel Sandu a avut o evoluție deosebită la categoria 65 kg, reușind să urce pe treapta a doua a podiumului și să își adjudece medalia de argint.
Antrenat de Marian Oancea la CSM Constanța, Sandu a demonstrat determinare și talent în fața unei competiții internaționale de înalt nivel, confirmându-și potențialul de viitor campion.
Turneul Internațional „Dumitru Pîrvulescu & Vasile Iorga“ este un eveniment de referință în lumea luptelor, atrăgând sportivi de elită din întreaga lume.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult