vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Armata României face recrutări

Armata României face recrutări

de Redacția Dotto

Armata României face recrutări. Ministerul Apărării Naționale organizează, până pe 27 iunie, o nouă campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă.
Potrivit unui comunicat al MApN, sunt disponibile 4.936 de locuri de rezervişti voluntari – ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi – în unităţi militare din întreaga ţară. „Cetăţenii interesaţi se pot informa la centrele militare despre etapele procesului de recrutare şi selecţie, precum şi despre avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar”, transmite MAPN. Candidaţii fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către funcţiile pentru care aceştia îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor şi corespondenţa specializărilor dobândite în viaţa civilă cu armele/serviciile şi specialităţile militare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult