marți, 16 iulie, 2024
Home DOTTO News Artă din boabe de orez

Artă din boabe de orez

de Andreea Bălan

V-ați fi imaginat că orezul și alte legume mici sau cereale pe care le folosiți la mâncare ar putea fi folosite și în realizarea unor picturi? O tânără din Constanța a demonstrat că se poate.

Cu mult talent și migală aceasta face tablouri din boabe de orez și semințe, în care înfățișează prietenii necuvântători din viața noastră, câini și pisici. Le oferă apoi în dar apropiaților. Vă invit să o cunoașteți și dumneavoastră pe Raluca Dima.

Raluca Dima este mereu în căutarea boabelor perfecte de orez, fasole, mazăre, muștar și susan pe care le folosește în crearea tablourilor ce înfățișează animale de companie, câini și pisici. Și-a descoperit pasiunea prin intermediul fiului ei, pe care l-a ajutat la un proiect pentru școală.

Primul tablou realizat de Raluca o înfățișează pe Ciumpi, pisicuța familiei, iar rezultatul a impreionat pe toată lumea.

Pentru a obține nuanțele de care are nevoie în redarea cât mai fidelă a modelelor, Raluca folosește colorant alimentar, iar tehnica a învățat-o cu ajutorul unor tutoriale de pe internet.

La realizarea unui tablou, Raluca lucrează și o lună și jumătate.

Raluca Dima are 44 de ani și lucrează la o firmă de crewing. De 6 luni face tablouri din cereale și semințe și nu s-a gândit până în prezent să facă din această pasiune un business. Cea mai mare bucurie pentru ea este fericirea de pe chipul prietenilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult