Artă din boabe de orez

V-ați fi imaginat că orezul și alte legume mici sau cereale pe care le folosiți la mâncare ar putea fi folosite și în realizarea unor picturi? O tânără din Constanța a demonstrat că se poate.

Cu mult talent și migală aceasta face tablouri din boabe de orez și semințe, în care înfățișează prietenii necuvântători din viața noastră, câini și pisici. Le oferă apoi în dar apropiaților. Vă invit să o cunoașteți și dumneavoastră pe Raluca Dima.

Raluca Dima este mereu în căutarea boabelor perfecte de orez, fasole, mazăre, muștar și susan pe care le folosește în crearea tablourilor ce înfățișează animale de companie, câini și pisici. Și-a descoperit pasiunea prin intermediul fiului ei, pe care l-a ajutat la un proiect pentru școală.

Primul tablou realizat de Raluca o înfățișează pe Ciumpi, pisicuța familiei, iar rezultatul a impreionat pe toată lumea.

Pentru a obține nuanțele de care are nevoie în redarea cât mai fidelă a modelelor, Raluca folosește colorant alimentar, iar tehnica a învățat-o cu ajutorul unor tutoriale de pe internet.

La realizarea unui tablou, Raluca lucrează și o lună și jumătate.

Raluca Dima are 44 de ani și lucrează la o firmă de crewing. De 6 luni face tablouri din cereale și semințe și nu s-a gândit până în prezent să facă din această pasiune un business. Cea mai mare bucurie pentru ea este fericirea de pe chipul prietenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…