Asociația Dăruiește Aripi ajutor pentru două spitale din județul Constanța
HomeActualitateAsociația Dăruiește Aripi ajutor pentru două spitale din județul Constanța
Actualitate - Evenimente - joi 10 decembrie 2020

Asociația Dăruiește Aripi ajutor pentru două spitale din județul Constanța

Săptămâna aceasta, Asociația Dăruiește Aripi a donat 10 paturi Stryker, în valoare de peste 50.000 euro, secțiilor de terapie intensivă ale Spitalului Județean Constanța și Spitalului Municipal Medgidia.

Alina Pătrăhău, fondatoarea Dăruiește Aripi:

Cu această acțiune continuăm implicarea noastră în sprijinul spitalelor din prima linie de luptă împotriva epidemiei de Covid 19. În luna aprilie, am mai donat 2 astfel de paturi secției ATI de la Constanța și ne bucurăm că putem contribui și acum, când medicii ne-au solicitat și mai ales că orașul nostru se confruntă cu prelungirea stării de carantină și cu o incidență a infectărilor peste 10 la mia de locuitori iar Spitalul Medgidia primește din ce în ce mai mulți pacienți în stare gravă din tot județul, spre tratament și îngrijire specifică. Vom continua să fim alături de medici și să răspundem apelurilor venite din partea comunității, de fiecare dată când avem resursele financiare pentru a ne implica”.

Dr. Eugen Aglițoiu, managerul Spitalului Municipal Medgidia:

Mulțumim Asociației pentru acest sprijin. Paturile au fost instalate și sunt deja folosite. Ele sunt foarte utile pentru pacienții cu insuficiență respiratorie, tratați în spitalul nostru”.

Dr. Prăzaru Marius, directorul medical al Spitalului Județean Constanța:

Asociația Dăruiește Aripi este alături de noi în criza Covid încă de la începutul pandemiei iar paturile pe care ni le-au donat ne ajută să oferim pacienților noștri o îngrijire mult mai bună”,

Asociația le aminteşte companiilor care, în această perioadă se pregătesc pentru plata impozitelor de sfârșit de an, că pot direcționa 20% din valoarea impozitelor datorate statului către proiectele Dăruiește Aripi în mod simplu, legal și gratuit, aducându-și astfel în mod direct contribuția la starea de sănătate a comunității în care trăiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Străzi fără treceri de pietoni în municipiul Constanța

Situație bizară pe două străzi din municipiul Constanța. Prin lipsa trecerilor pentru piet…